Producenci

Zaloguj się

Polityka prywatności

 

  • Polityka prywatności oraz ochrona danych osobowych

 

1. Administratorem baz danych osobowych przekazywanych przez klientów sklepu internetowego w związku z zakupami jest Usługodawca.

2. Usługodawca pełniąc funkcję Administratora Danych Osobowych przechowuje i przetwarza dane osobowe Klientów zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.

3. Klient składając zamówienie wyraża jednocześnie zgodę na przetworzenie jego danych osobowych w celu realizacji zamówienia i do celów marketingowych.

3. Dane osobowe wykorzystywane są w celu realizacji umów sprzedaży i w związku z tym mogą być przekazywane podmiotom współodpowiedzialnym za sprawną realizację transakcji oraz firmą kurierskim wykonującym Dostawę. Klienci mają prawo dostępu do treści swoich danych oraz do ich poprawiania. Dane są przekazywane dobrowolnie.

4. Podanie danych osobowych przez Klienta oraz zgoda na ich przetwarzanie są niezbędne do realizacji zamówienia przez Sklep.

5. Sklep do swojego poprawnego funkcjonowania wykorzystuje pliki cookies. Istnieje możliwość korzystania ze strony internetowej Sklepu Specpart bez wykorzystywania mechanizmu cookies, jednak może to spowodować, że część funkcji Sklepu nie będzie działać prawidłowo.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Cenniki do pobrania

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Copyright © 2016 www.nazwa.pl Sklepicom - sklepy internetowe